Kabar

  • CNC PRECISION AUTOMATIC LATHE/Swiss-type Automatic Lathe

    CNC PRESISI OTOMATIS LATHE / Swiss-jinis Lathe otomatis

    Sliding machine- jeneng lengkap saka lumampah CNC lathe, uga bisa disebut kothak spindle mobile CNC lathe otomatis, ngowahi ekonomi lan panggilingan alat mesin senyawa utawa slitting lathe.Iku belongs kanggo peralatan mesin tliti, kang bisa ngrampungake compo ...
    Waca liyane
  • The 5 Most Common Types of Precision CNC Machining

    5 Jinis Paling Umum Mesin CNC Presisi

    Mesin CNC minangka istilah umum sing digunakake kanggo macem-macem aplikasi mesin."CNC" singkatan saka Computer Numerical Controlled lan nuduhake fitur programmable saka mesin, ngijini mesin kanggo nindakake akeh fungsi karo kontrol manungsa minimal.Mesin CNC i...
    Waca liyane
  • Perkembangan lan tren industri cetakan

    produksi Industrial kanggo injeksi ngecor, jotosan ngecor, extrusion, die casting utawa forging ngecor, smelting, cara stamping produk saka macem-macem cetakan lan pribadi needed kanggo jamur telpon, karo pangembangan industri, aviation, hardware, automotive, ngarep ap. ..
    Waca liyane
  • Saka sudut pandang manufaktur, faktor utama sing mengaruhi pangolahan komponen cetakan presisi yaiku ing ngisor iki.

    lumahing.Precision cetakan komponen saka lumahing njaba Processing luwih gampang saka lumahing internal, lumahing aturan luwih gampang kanggo Processing saka lumahing ora duwe aturan baku, bolongan Processing luwih gampang saka papan mati.Precision.Sing luwih dhuwur akurasi p...
    Waca liyane