Babagan kita

Shanghai Shangmeng didegaké ing taun 2010 lan dumunung ing Distrik Songjiang, Shanghai. China Professional CNC Machining Parts, Milling parts.Stainless Steel Machining Servicewith area pangolahan 8.000 meter persegi.Kita minangka supplier bagean logam khusus sing bisa ngirim bagean sajrone 72 jam.bisnis kita wis nyebar menyang 65 negara ing donya, kalebu militèr, medical, semikonduktor, otomotif lan lapangan liyane.Ora ketompo carane rumit struktur spesifik sampeyan, utawa produk sampeyan nemoni masalah teknis, kita bisa menehi layanan profesional kanthi lengkap!

  • 2010 Was
    ketemu
  • 120 CNC Machining Certers
  • 8k Meter persegi
  • 4/5 Sumbu
  • about-img
  • 1V6A3141
  • Jaminan Mutu

    Kita bisa gawé bagean logam selaras lan standar.Bahan kalebu baja, stainless steel, aluminium, kuningan, plastik, PP, nilon, Titanium, etc Sandblasting, Anodizing Warna, Blackenning, Zinc\Nickl Plating, Polishing Lan Brushing etc. Priksa saben sak saben langkah, 100% pengawasan sadurunge kiriman dening mikrometer, pengukur tinggi, mesin pengukur proyektor, mesin pengukur koordinat (CMM), dll.Sembarang disqualification bakal tanggung jawab dening kita.

  • 1V6A3141

Kenapa Pilih Kita?

I. pesenan cilik kasedhiya.
II.Superior Rega Sarujuk Layanan apik.
III.Pangiriman ing wektu.
IV.Kerja keras karyawan tim QC dijamin kualitas stabil.
V. Uga- experienced ing nyediakake produksi kanggo desain Custom lan supaya OEM.

699pic_2k7fco_xy

Mbangun Parts Metal Custom Panjenengan

China Professional CNC Machining Parts / Metal Stamping Parts / CNC ngowahi Parts.
Kita wis mesthi wis oriented dening dikarepake pelanggan lan ngormati talents,
terus nambah kekuatan, nambah tingkat layanan lan kualitas.