Babagan Kita

Shanghai Shangmeng Mechanical & Electronic Equipment Co., Ltd.

Babagan Kita

Shanghai Shangmeng Mechanical & Electronic Equipment Co., Ltd. didegake ing 2010, perusahaan swasta independen sing nggabungake R&D, produksi, dodolan lan layanan. KGL fokus ing bagean mesin presisi CNC, utamane ditrapake ing bidang robotika, komunikasi, medis. , otomatisasi, lan komponen rumit sing dirancang khusus lan peralatan sing dirancang khusus. Daya saing inti yaiku kemampuan respon cepet, sistem jaminan kualitas lan kemampuan kontrol biaya. pangolahan bisnis.Dadi pelanggan bakal luwih fokus ing bisnis dhewe lan kanthi mangkono nambah nilai pelanggan.

Pemasaran

Ing 11 taun kepungkur, bisnis kita wis nyebar menyang 65 negara ing donya, kalebu militer, medis, semikonduktor, otomotif lan lapangan liyane.

Pangembangan

Kanggo ngrampungake pangiriman kanthi cepet saka akeh bagean, SSPC dilengkapi 120 mesin CNC certers, kalebu 5-sumbu lan 4-sumbu (Matsuura multi-meja) lan pusat mesin diimpor, ngowahi lan panggilingan mesin (warga).

Produksi

Fokus ing bagean mesin presisi CNC, utamane ditrapake ing bidang robotika, komunikasi, medis, otomatisasi, lan bagean kompleks sing dirancang khusus lan peralatan sing dirancang khusus.

Visi lan Nilai

Perusahaan kita ngarahake "layanan kualitas lan keunggulan profesional".Kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015 lan ISO13485: 2016. Perusahaan wis mesthi wis oriented dening dikarepake pelanggan lan ngormati talents, saya nambah kekuatan, nambah tingkat layanan lan kualitas. Kanthi akeh pelanggan Eropah lan Amerika, Asia lan domestik , kita wis netepake hubungan apik long-term karo kemajuan umum. Sincerely nyana kanggo gabung tangan karo sampeyan kanggo nggawe mangsa.

Soko We Do

Precision CNC Machining / Stamping / Nguripake / Milling / Forging bagean.
kita wis lulus ISO9001: 2016 lan SGS ing situs pabrik check.Now wis tliti dhuwur 3 sumbu CNC pusat mesin vertikal, 4 pusat mesin sumbu, 5 pusat mesin sumbu diimpor saka Taiwan, tliti mesin grinding, tliti kabel-Cut, EDM lan CNC lathe babagan 50 units.The Max mesin sawetara 2100 * 1600 * 800mm, lan akurasi mesin bisa ngrambah kanggo 0.005mm.The inspeksi instrument wis CMM, profil proyektor, digital mikro Nelpon, dhuwur gauge, ID & OD micrometer, lan liya-liyane. ing.Manajemen profesional lan berpengalaman, insinyur, inspektur lan staf produksi kira-kira 80. Bahan pangolahan utama kalebu wesi, bahan extruded, baja, paduan aluminium, tembaga, stainless steel lan macem-macem plastik engineering.