China Manufaktur Hot Forging 4 Axis CNC Machining Aluminium Parts kanggo Auto/Motor/Sepeda/Peralatan Olahraga/Peralatan Medis/Komunikasi Spare Parts

Katrangan singkat:

Bahan:Paduan aluminium, Baja Karbon/Stinless steel, Kuningan, seng ... etc

Perawatan lumahing:Sand blasting, Powder coating, Lukisan, Anodizing, Polishing, Elektroforesis, Anodisasi.

Toleransi:Minangka gambar

 


Detail Produk

Tag produk

Standar:ASTM, ASME, DIN, JIS, ISO, BS, API, EN, GB.
Mesin:Nguripake, nglereni, panggilingan, grinding lan pengeboran.
Sampel pesenan:Nyedhiyakake gambar, video, laporan materi / ukuran sing rinci sadurunge dikirim.
Pesanan massal:Minangka conto sadurunge pangiriman utawa minangka syarat liyane saka pelanggan.
OEM/ODM sawetara bagean:Suku cadang mobil, komponen elektronik, suku cadang furnitur, piranti omah lan panggunaan industri liyane
Packing:Kothak karton banjur ing palet peti kayu utawa miturut panyuwunan kita.

Kaluwihan

1.ODM & OEM miturut gambar, spesifikasi utawa conto.
2. Jumlah cilik karo item campuran uga kasedhiya.
3. Presisi dhuwur, teknologi anyar, Rega Kompetitif kanggo Casting lan mesin.
4. mesin casting majeng kasedhiya.
5. Kabeh jinis fasilitas, mesin CNC, ngowahi, panggilingan, nutul, pengeboran, polishing, punching etc.
6. Rega sing Kompetitif, Layanan Apik, lan Wektu Lead Apik.

Sawise Service

Welcome konsultasi karo kita, kita layanan:
1. Solusi paling apik kanggo produksi sampeyan;
2. Pangiriman cepet kanggo pesenan sing penting.

Pranyatan

1,Produk sing ditampilake ing kene digawe kanggo syarat pelanggan tartamtu lan minangka ilustrasi saka jinis kemampuan manufaktur sing kasedhiya ing E-briway(SZ) hi-tech co.,ltd;
2, Kabijakan kita yaiku ora ana produk kasebut sing bakal didol menyang pihak katelu tanpa idin tinulis saka pelanggan sing duwe perkakas, desain lan spesifikasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita