Bagian Mesin CNC: Mesin/Memutar/Milling/Drilling/Lathe/Grinding/Stamping/Wire EDM Cutting...Spare Parts, Hardware Parts, Non-Standard Parts

Katrangan singkat:

ukuran:Kustomisasi, OEM

Toerance:± 0,01 mm

Bahan:Stainless steel, Baja Karbon, Kuningan, Perunggu, Besi, Aluminium.


Detail Produk

Tag produk

Perawatan lumahing:Perawatan panas, polishing, lapisan PVD / CVD, Galvanized, Electroplating, uyuh lan lukisan lan handings kimia liyane.
Peralatan pangolahan:Pusat mesin CNC, mesin bubut CNC, mesin grinding, mesin bubut otomatis, mesin bubut konvensional, mesin panggilingan, mesin bor, EDM, mesin pemotong kawat, lan mesin bending CNC
Cara pangolahan:Mesin CNC, Turning, Milling, drilling, grinding, broaching, welding lan perakitan.
Aplikasi:Mobil, medis, pembawa, kapal, excavator, mesin Otomasi, piranti medis, mesin industri, mobil, lan piranti listrik dll.
Format gambar:PRO / E, CAD, Karya padat, IGS, UG, CAM, CAE
Layanan:Miturut syarat pelanggan, nyedhiyakake desain produksi, produksi lan layanan teknis, pangembangan cetakan, lan pangolahan kanggo nawakake layanan siji-mandeg.
wektu pangiriman:7-30 dina
Packing:EPE busa/kertas tahan karat/stretch film/kantong plastik + karton
MOQ:Bisa nego

FAQ

P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka industri lan perdagangan, kanthi pabrik pangolahan lan pengecoran dhewe, sing bisa nyuda biaya lan nyepetake wektu desain model anyar.Sampeyan bakal entuk manfaat saka tim produksi lan barang dodolan sing kuwat.
P: Nalika aku bisa njaluk kuotasi lan materi?
A: Tim kita bakal mangsuli pitakon sajrone 12 jam.
Q: Suwene aku bisa njaluk sampel?
A: Biasane butuh 7-10 dina, gumantung saka produk lan syarat sampeyan.
Q: Syarat akuisisi sampel?
A: Kita bisa nyedhiyakake gratis kanthi basis tartamtu, nanging ora ndhukung pengiriman.Yen sampeyan wis mbayar kanggo sampel, kita bakal bali menyang sampeyan ing kiriman akeh.
P: Apa jinis gambar sing bisa ditampa?
A: Gambar 2D: PDF, CAD, JPG, lsp. Gambar 3D: STP, IGS, STL, SAT, PRT, IPT, lsp
P: Apa lukisanku bakal aman nalika sampeyan entuk?
A: Ya, kita bisa mlebu persetujuan rahasia sadurunge ngirim gambar
Q: Apa wektu pangiriman?
A: Iku gumantung ing jumlahe, biasane 7-20 dina sawise konfirmasi pesenan
P: Apa bisa ngerti kepiye produkku bisa digunakake tanpa ngunjungi perusahaan sampeyan?
A: Kita nyedhiyakake rencana produksi sing rinci lan ngirim laporan mingguan kanthi gambar lan video digital kanggo nuduhake kemajuan proses kasebut.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita