Custom Carbon Steel Metal Stamping Part karo Powder Coated

Katrangan singkat:

ukuran:Kustomisasi, OEM

Toleransi:± 0,005mm-± 0,1mm

Kekasaran:Ra0.08-Ra3.2

Bahan:Stainless steel, Kuningan, Aluminium, baja Karbon, Seng, etc.


Detail Produk

Tag produk

Cara pangolahan:CNC ngowahi, panggilingan CNC, stamping, pengeboran, grinding etd.
Perawatan panas:Thermal Refining, Normalizing, Quenching etc.
Perawatan lumahing:Anodize, Chromate, Electrolytic Plating, Nickel Plating, Galvanize, Tempered, Paint, Powder Coating, Polandia etc.
Aplikasi:Mesin Manufaktur, Elektronik, Peralatan Industri, Listrik, Konstruksi & Dekorasi, Lampu, Aksesoris Mobil, Transportasi, Kedokteran, Produk Komputer, Pertanian & Pangan lsp.
Format gambar:PRO/E, CAD, Solid works, IGS, UG, CAM, CAE, PDF.
Layanan:Miturut syarat pelanggan, nyedhiyakake desain produksi, produksi lan layanan teknis, pangembangan cetakan, lan pangolahan kanggo nawakake layanan siji-mandeg.
wektu pangiriman:7-30 dina
Packing:EPE busa/kertas tahan karat/stretch film/kantong plastik + karton
MOQ:Bisa nego

FAQ

1. Apa kaluwihan kita tinimbang wong liya?
a).Stamping, Machining, Welding, Die casting lan peralatan perawatan lumahing dilengkapi kanggo nyedhiyani sampeyan layanan paling apik lan solusi.
b).45 taun pengalaman.
c).Pangiriman ing wektu.
e).Sistem Kontrol Kualitas sing Ketat: 100% inspeksi sadurunge kiriman.
2. Apa kapasitas produksi perusahaan sampeyan?
a).Ing Merid, karya fabrikasi kalebu presisi stamping, drawing jero, blanking nggoleki, cnc punching, cnc mlengkung, nglereni laser, nglereni geni, panggilingan cnc, cnc ngowahi, tabung mlengkung, extruding aluminium, welding,
die casting, lsp.
b).Bahan logam kalebu stainless steel, wesi, baja karbon, spring steel, aluminium, titanium, tembaga, kuningan, perunggu dll.
3. Apa piranti sampeyan duwe?
a).Punch Press: 16T-500T.
b).Pengelasan: pengelasan karbon dioksida, pengelasan titik, pengelasan tig, pengelasan robot otomatis.
c).Mesin: CNC lathe lan pusat mesin, mesin entheng (pengeboran, panggilingan lan nutul).
d).Die casting: 80T-500T.
e).Perawatan lumahing: fasilitas Shot blasting, Polishing, Deburring.
4. Apa rampung sampeyan bisa nyedhiyani?
Rampung sing bisa diwenehake yaiku lapisan bubuk, lukisan, galvanizing, enamel panggang, anodizing finish, lan finishing plating liyane.
5. Carane sampeyan bisa njamin kualitas?
Departemen kontrol kualitas mbangun rencana kontrol sadurunge miwiti proyek, pengawasan ketat bakal ditrapake ing kabeh produksi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita