Kustom Presisi Tinggi CNC Aluminium Parts/Fabrikasi Stamping Cutting Bending Punching Motor Mobil Auto Spare Part CNC Aluminium Profil Mesin Presisi

Katrangan singkat:

ukuran:Kustomisasi, OEM

Toleransi:± 0,005mm-± 0,1mm

Kekasaran:Ra0.08-Ra3.2

Bahan:Stainless steel, Kuningan, Aluminium, Baja Karbon, Seng, dll.


Detail Produk

Tag produk

Cara pangolahan:CNC ngowahi, CNC milling, stamping, pengeboran, grinding etd.
Perawatan panas:Thermal Refining, Normalizing, Quenching etc.
Perawatan lumahing:Polishing, lapisan PVD / CVD, Galvanis, Electroplating, uyuh, perawatan Anodize, sandblasting, lukisan lan handings kimia liyane
Aplikasi:Mobil, medis, pembawa, kapal, excavator, mesin Otomasi, piranti medis, mesin industri, mobil, lan piranti listrik dll.
Format gambar:PRO/E, CAD, Solid works, IGS, UG, CAM, CAE, PDF.
Layanan:Miturut syarat pelanggan, nyedhiyakake desain produksi, produksi lan layanan teknis, pangembangan cetakan, lan pangolahan kanggo nawakake layanan siji-mandeg.
wektu pangiriman:7-30 dina
Packing:EPE busa/kertas tahan karat/stretch film/kantong plastik + karton
MOQ:Bisa nego

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka pabrikan profesional sajrone 10 taun
P: Apa keuntungan sampeyan?
A: Rega sing kompetitif
High Quality
Siji mandeg purchasing
Respon cepet lan saran profesional babagan kabeh pitakon Moq yaiku 1
P: Ing endi pabrik sampeyan?
A: pabrik kita dumunung ing shanghai.
Q: Apa sampeyan bisa nampa OEM utawa ODM?
A: Ya, OEM lan ODM sambutan.
P: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume 5-10 dina yen barang ana ing saham, utawa 15-20 dina yen barang ora ana, miturut jumlah.
P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?Apa gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita