Custom Milling Machine Aluminium Steel Machining CNC Lathe Precision Machining Nguripake Auto Spare Parts

Katrangan singkat:

ukuran:Kustomisasi, OEM

Toerance:± 0,01 mm

Bahan:Stainless steel, Baja Karbon, Kuningan, Perunggu, Besi, Aluminium.


Detail Produk

Tag produk

Perawatan lumahing:Perawatan panas, polishing, lapisan PVD / CVD, Galvanized, Electroplating, uyuh lan lukisan lan handings kimia liyane.
Peralatan pangolahan:Pusat mesin CNC, mesin bubut CNC, mesin grinding, mesin bubut otomatis, mesin bubut konvensional, mesin panggilingan, mesin bor, EDM, mesin pemotong kawat, lan mesin bending CNC
Cara pangolahan:Mesin CNC, Turning, Milling, drilling, grinding, broaching, welding lan perakitan.
Aplikasi:Mobil, medis, pembawa, kapal, excavator, mesin Otomasi, piranti medis, mesin industri, mobil, lan piranti listrik dll.
Format gambar:PRO / E, CAD, Karya padat, IGS, UG, CAM, CAE
Layanan:Miturut syarat pelanggan, nyedhiyakake desain produksi, produksi lan layanan teknis, pangembangan cetakan, lan pangolahan kanggo nawakake layanan siji-mandeg.
wektu pangiriman:7-30 dina
Packing:EPE busa/kertas tahan karat/stretch film/kantong plastik + karton
MOQ:Bisa nego

Nggawe Sampel

Urutan Sampel → Review Teknik → Rencana Sampel menyang Pelanggan → Pelacakan Status Sampel → Kirim Sampel karo Doc.
Tooling L/T: 2-4 wks, Sample L/T: 2 wks
Nelusuri Status Sampel Terus
Dokumen lengkap kanggo persetujuan sampel

Manajemen pesenan

Sistem CRM → Open Order Confirm → Logistic Arrangement.
Produksi L/T: 2-4 minggu
Konfirmasi Open Order Mingguan
Layanan 3PL sing disenengi kanggo Pelanggan

Kontrol kualitas

Sertifikat: RoHS, ISO9001:2008, SGS.
IQC → IPQC → OQC/FQC → Umpan Balik Keluhan Kualitas → Audit & Pelatihan.
Audit Pabrik lan Kualifikasi dening perusahaan sing misuwur ing donya
Prosedur Manajemen Kualitas sing Ketat kanthi Traceability


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita