Custom Precision CNC Lathe Machining Parts Industrial

Katrangan singkat:

ukuran:Kustomisasi, OEM

Toerance:± 0,01 mm


Detail Produk

Tag produk

Perawatan lumahing:Perawatan panas, polishing, lapisan PVD / CVD, Galvanized, Electroplating, uyuh lan lukisan lan handings kimia liyane.
Peralatan pangolahan:Pusat mesin CNC, mesin bubut CNC, mesin grinding, mesin bubut otomatis, mesin bubut konvensional, mesin panggilingan, mesin bor, EDM, mesin pemotong kawat, lan mesin bending CNC
Cara pangolahan:Mesin CNC, Turning, Milling, drilling, grinding, broaching, welding lan perakitan.
Aplikasi:Mobil, medis, pembawa, kapal, excavator, mesin Otomasi, piranti medis, mesin industri, mobil, lan piranti listrik dll.
Format gambar:PRO / E, CAD, Karya padat, IGS, UG, CAM, CAE
Layanan:Miturut syarat pelanggan, nyedhiyakake desain produksi, produksi lan layanan teknis, pangembangan cetakan, lan pangolahan kanggo nawakake layanan siji-mandeg.
wektu pangiriman:7-30 dina
Packing:EPE busa/kertas tahan karat/stretch film/kantong plastik + karton
MOQ:Bisa nego

Bahan

Aluminium:AL2017, AL2024, AL5052, AL5056, AL6061, Al6063, AL6082, AL7075, lsp.
Baja tahan karat:SS201, SS301, SS303, SS304, SS316, SS416, lsp.
Baja:baja ringan, baja karbon, 4140, 4340, Q235, Q345B, 20 #, 45C, scm415, 435 etc
Kuningan:HPb63, HPb62, HPb61, HPb59, H59, H68, H80, H90 lsp.
wesi:A36, 45#, 1213, 12L14, 1215 lsp.
plastik:abs, pc, pom, mc, pa, peet, pmmaetc

Kaluwihan

1. Luwih saka 15 taun OEM pengalaman cetakan plastik lan produk plastik & manufaktur bagean, ISO 9001: 2015 certified
2. Pangiriman langsung saka pabrik
3. Layanan siji-mandeg saka cetakan kanggo produksi massal, perakitan, transportasi
4. Wektu timbal cendhak, MOQ cilik, pangiriman ing wektu
5. Good customer servicevce
6. Kontrol kualitas sing ketat sadurunge dikirim


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita