Al/Steel/Plastik CNC Turning/CNC Machining/CNC Milling Parts kanggo Piranti Non-Standar/Industri Medis/Elektronik/Aksesori Otomatis/Lensa Kamera

Katrangan singkat:

ukuran:Kustomisasi, OEM
Toleransi:± 0.01mm-± 0.1mm
Kekasaran:Ra0.08-Ra3.2


Detail Produk

Tag produk

Peralatan pangolahan:Mesin Penggilingan CNC
Cara pangolahan:Penggilingan Kasar, Penggilingan Rampung, Punching, Tapping, Perawatan permukaan.
Perawatan panas:Thermal Refining, Normalizing, Quenching etc.
Perawatan lumahing:Polishing, lapisan PVD / CVD, Galvanis, Electroplating, uyuh, perawatan Anodize, sandblasting, lukisan lan handings kimia liyane
Aplikasi:Mobil, medis, pembawa, kapal, excavator, mesin Otomasi, piranti medis, mesin industri, mobil, lan piranti listrik dll.
Format gambar:PRO/E, CAD, Solid works, IGS, UG, CAM, CAE, PDF.
Layanan:Miturut syarat pelanggan, nyedhiyakake desain produksi, produksi lan layanan teknis, pangembangan cetakan, lan pangolahan kanggo nawakake layanan siji-mandeg.
wektu pangiriman:7-30 dina
Packing:EPE busa/kertas tahan karat/stretch film/kantong plastik + karton
MOQ:Bisa nego

Bahan

Baja tahan karat:SS201, SS301, SS303, SS304, SS316, SS416 etc.
Baja:baja ringan, baja karbon, 4140, 4340, Q235, Q345B, 20 #, 45 # etc.
Kuningan:HPb63, HPb62, HPb61, HPb59, H59, H68, H80, H90 lsp.
Tembaga:C11000, C12000, C12000, C36000 lsp.
Aluminium:AL6061, Al6063, AL6082, AL7075, AL5052, A380 lsp.
wesi:A36, 45#, 1213, 12L14, 1215 lsp.

Standar Kontrol Kualitas

1.Kalibrasi lan alat inspeksi sing konsisten
2.Laporan analisis XRF opsional
3. Departemen inspeksi sing dilengkapi kanthi apik
4. Inspeksi bahan dening IQC
5.FQC bakal mriksa produk
6.100% diperiksa dening OQC sadurunge dikirim
7. Wilayah sing ditemtokake kanggo produk sing ora cocog
8.Root sabab analisis unqualified


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita