Customized Titanium Alloy Milling karo ngowahi Parts CNC Machining

Katrangan singkat:

ukuran:Kustomisasi, OEM
Toleransi:± 0.01mm-± 0.1mm
Kekasaran:Ra0.08-Ra3.2
Bahan:Stainless steel, Kuningan, Perunggu, Besi, Aluminium, baja Karbon, Seng, etc.


Detail Produk

Tag produk

Peralatan pangolahan:Mesin CNC Turning
Cara pangolahan:Nguripake Kasar, Rampung Nguripake, Punching, Tapping, Perawatan permukaan.
Perawatan panas:Thermal Refining, Normalizing, Quenching etc.
Perawatan lumahing:Polishing, lapisan PVD / CVD, Galvanis, Electroplating, uyuh, perawatan Anodize, sandblasting, lukisan lan handings kimia liyane
Aplikasi:Mobil, medis, pembawa, kapal, excavator, mesin Otomasi, piranti medis, mesin industri, mobil, lan piranti listrik dll.
Format gambar:PRO/E, CAD, Solid works, IGS, UG, CAM, CAE, PDF.
Layanan:Miturut syarat pelanggan, nyedhiyakake desain produksi, produksi lan layanan teknis, pangembangan cetakan, lan pangolahan kanggo nawakake layanan siji-mandeg.
wektu pangiriman:7-30 dina
Packing:EPE busa/kertas tahan karat/stretch film/kantong plastik + karton
MOQ:Bisa nego

Alat Ukur

1) Digital Caliper;
2) Mikrometer digital;
3) Mikrometer Internal;
4) Komparator optik;
5) GO-NO-GO Gauges;
6) Tester kekerasan;
7) Inspeksi rutin kaliper.

Layanan

1. Desain industri lan dhukungan teknik lengkap;
2. Nyedhiyani layanan OEM & ODM lan assembling;
3. Kabeh bahan mentahan kualitas dhuwur;
4. Terus-terusan nganyarke lan ningkatake peralatan supaya tetep kompetitif;
5. Njamin privasi drawing customer, nglindhungi pasar customer;
6. Sampel bakal rampung ing 2 dina;
7. Low MOQ ditampa;
8. 100% pengawasan sadurunge pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita