Produsen Pabrik Disesuaikan Mesin Logam Mekanik Aluminium Alloy Stainless Steel Anodizing Lathe Mesin Presisi CNC Spare Parts

Katrangan singkat:

ukuran:Kustomisasi, OEM

Toerance:± 0,01 mm

Bahan:Stainless steel, Baja Karbon, Kuningan, Perunggu, Besi, Aluminium.


Detail Produk

Tag produk

Perawatan lumahing:Perawatan panas, polishing, lapisan PVD / CVD, Galvanized, Electroplating, uyuh lan lukisan lan handings kimia liyane.
Peralatan pangolahan:Pusat mesin CNC, mesin bubut CNC, mesin grinding, mesin bubut otomatis, mesin bubut konvensional, mesin panggilingan, mesin bor, EDM, mesin pemotong kawat, lan mesin bending CNC
Cara pangolahan:Mesin CNC, Turning, Milling, drilling, grinding, broaching, welding lan perakitan.
Aplikasi:Mobil, medis, pembawa, kapal, excavator, mesin Otomasi, piranti medis, mesin industri, mobil, lan piranti listrik dll.
Format gambar:PRO / E, CAD, Karya padat, IGS, UG, CAM, CAE
Layanan:Miturut syarat pelanggan, nyedhiyakake desain produksi, produksi lan layanan teknis, pangembangan cetakan, lan pangolahan kanggo nawakake layanan siji-mandeg.
wektu pangiriman:7-30 dina
Packing:EPE busa/kertas tahan karat/stretch film/kantong plastik + karton
MOQ:Bisa nego

FAQ

Q1: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?
A1: Kita minangka pabrikan khusus ing pangolahan bagean pemotong logam kanthi tliti dhuwur, stamping lan piranti keras liyane.
Q2: Apa sampeyan nampa nggawe produk khusus adhedhasar desain kita?
A2: Ya, kita minangka pabrik profesional kanthi tim teknik berpengalaman, pengin nyedhiyakake layanan OEM.
Q3: Kepiye carane njaluk kutipan?
A3: Kita bakal menehi penawaran ing 24 jam kerja sawise nampa informasi rinci.Kanggo ngutip sampeyan kanthi luwih cepet lan luwih akurat, wenehi informasi ing ngisor iki bebarengan karo pitakon sampeyan:
1) Gambar CAD utawa 3D
2) Toleransi.
3) Syarat materi
4) perawatan lumahing
5) Jumlah (saben pesenan / saben wulan / taunan)
6) Sembarang panjaluk utawa syarat khusus, kayata pengepakan, label, pangiriman, lsp.
Q4: Apa gambarku bakal aman sawise dikirim menyang sampeyan?
A4: Mesthi, kita bakal tetep apik lan ora bakal diluncurake menyang wong liya tanpa ijin sampeyan.
Q5: Suwene wektu timbal kanggo cetakan lan bagean plastik, bagean mesin, pabrikan lembaran logam?
A5: Iku kabeh gumantung ing jamur (bagean) ukuran lan kerumitan.
Biasane, wektu timbal yaiku 18-20 dina kanggo cetakan, 15-20 dina kanggo bagean plastik.Yen cetakan banget prasaja lan ora amba, kita bisa metu ing 15 dina.
Wektu timbal kanggo bagean mesin sekitar 2-4 minggu.
Kanggo produksi sheet metal, wektu timbal sekitar 3-5 minggu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita