Hardware Fittings CNC Lathe Products CNC ngowahi Parts CNC Machining Parts

Katrangan singkat:

ukuran:Kustomisasi, OEM

Toerance:± 0,01 mm

Bahan:Stainless steel, Baja Karbon, Kuningan, Perunggu, Besi, Aluminium.


Detail Produk

Tag produk

Perawatan lumahing:Perawatan panas, polishing, lapisan PVD / CVD, Galvanized, Electroplating, uyuh lan lukisan lan handings kimia liyane.
Peralatan pangolahan:Pusat mesin CNC, mesin bubut CNC, mesin grinding, mesin bubut otomatis, mesin bubut konvensional, mesin panggilingan, mesin bor, EDM, mesin pemotong kawat, lan mesin bending CNC
Cara pangolahan:Mesin CNC, Turning, Milling, drilling, grinding, broaching, welding lan perakitan.
Aplikasi:Mobil, medis, pembawa, kapal, excavator, mesin Otomasi, piranti medis, mesin industri, mobil, lan piranti listrik dll.
Format gambar:PRO / E, CAD, Karya padat, IGS, UG, CAM, CAE
Layanan:Miturut syarat pelanggan, nyedhiyakake desain produksi, produksi lan layanan teknis, pangembangan cetakan, lan pangolahan kanggo nawakake layanan siji-mandeg.
wektu pangiriman:7-30 dina
Packing:EPE busa/kertas tahan karat/stretch film/kantong plastik + karton
MOQ:Bisa nego

Kaluwihan 5-Axis

1. Machine wangun Komplek ing persiyapan siji kanggo tambah produktivitas.
2. Ngirit wektu lan dhuwit kanthi persiapan sing kurang.
3. Ngedongkrak throughput lan aliran awis, nalika shortening timbal kaping.
4. Akurasi bagean sing luwih dhuwur amarga workpiece ora pindhah ing sawetara workstations.
5. Kemampuan kanggo nggunakake alat pemotong sing luwih cendhek kanggo kecepatan pemotongan sing luwih dhuwur lan getaran alat sing kurang.
6. Entuk finish lumahing unggul lan kualitas part luwih sakabèhé.

5 - Axis Vertikal Gantry Milling Machine

* Ukuran proses: 4000 * 2500 * 2000mm
* Akurasi mesin: ± 0,002 mm

5-Axis Vertikal Machine Center

* Ukuran proses: 500*400*600mm, 350*400*500mm
* Akurasi mesin: ± 0,002 mm
* Jumlah: 80+


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita