Bagian Medis Mesin CNC Kualitas Tinggi

Katrangan singkat:

ukuran:Kustomisasi, OEM
Toleransi:± 0.01mm-± 0.1mm
Kekasaran:Ra0.08-Ra3.2
Bahan:Stainless steel, Baja Karbon, Kuningan, Perunggu, Besi, Aluminium.


Detail Produk

Tag produk

Perawatan lumahing:Perawatan panas, polishing, lapisan PVD / CVD, Galvanis, Electroplating, penyemprotan lan lukisan lan tangan kimia liyane.
Peralatan pangolahan:Mesin CNC, Turning, Milling, Stamping, Bending, Welding, Tapping, Riveting, Gear cutting, Wire-cutting, etc.
Cara pangolahan:Mesin CNC, Turning, Milling, drilling, grinding, broaching, welding lan perakitan.
Perawatan panas:Penyulingan termal, normalisasi, quenching lsp.
Perawatan lumahing:Anodize, Vacuum plating, Nikel, Seng, Titanium, Timah, Kuningan, Silver, Gold plating, Powder coating, Passivation, Electrolytic polishing, Sandblasting, Brushing, Gas nitriding etc.
Aplikasi:Otomotif, Otomasi, Sistem Tes, Sensor, Medis, Olahraga, Konsumen, Perkakas Omah, Elektronik, Pompa, Komputer, Daya lan energi, Arsitektur, Percetakan, Pangan, Mesin Tekstil, Optik, Cahya, Keamanan lan safety, AOI, peralatan SMT, lsp.
Format gambar:PRO / E, CAD, Karya padat, IGS, UG, CAM, CAE
Layanan:Miturut syarat pelanggan, nyedhiyakake desain produksi, produksi lan layanan teknis, pangembangan cetakan, lan pangolahan kanggo nawakake layanan siji-mandeg.
wektu pangiriman:7-30 dina
Packing:EPE busa/kertas tahan karat/stretch film/kantong plastik + karton
MOQ:Bisa nego

Ketentuan Pengiriman

1. 0.1-150 KGs, prioritas kargo udara DHL;
2. 0.1-100 KGs, DHL/Fedex/UPS prioritas kargo udara;
3. Swara 150 KGs, Air utawa segara barang karo deklarasi adat.

pangandikan

Yen sampeyan duwe pitakonan anyar, welcome kene lan ngirim gambar tartamtu kanggo kita, kita bakal nyoba kita paling apik kanggo gawe marem sampeyan uga karo prices comptetitive minangka saben quality lan panjalukan wektu timbal.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita