Hot Sell Customized Steel Sheet Metal Stamping Parts

Katrangan singkat:

ukuran:Kustomisasi, OEM

Toleransi:± 0,005mm-± 0,1mm

Kekasaran:Ra0.08-Ra3.2

Bahan:Tembaga, BeCu, fosfor tembaga, Kuningan, Stainless steel, Aluminium, SGCC, SECC, baja, spring steel, Nikel-Silver... lan kabeh macem-macem logam;


Detail Produk

Tag produk

Produksi:Kita bakal nyedhiyani conto miturut gambar kanggo pelanggan kanggo disetujoni.Banjur atur produksi lan konfirmasi tanggal pangiriman miturut Pesenan Tuku;Biasane, wektu timbal kanggo produksi yaiku 5-30 dina, struktur bagean beda, wektu timbal bakal beda.
Cara pangolahan:CNC ngowahi, CNC milling, stamping, pengeboran, grinding etd.
Perawatan panas:Thermal Refining, Normalizing, Quenching etc.
Perawatan lumahing:Polishing, lapisan PVD / CVD, Galvanis, Electroplating, uyuh, perawatan Anodize, sandblasting, lukisan lan handings kimia liyane
Aplikasi:Mobil, medis, pembawa, kapal, excavator, mesin Otomasi, piranti medis, mesin industri, mobil, lan piranti listrik dll.
Format gambar:PRO/E, CAD, Solid works, IGS, UG, CAM, CAE, PDF.
Layanan:Miturut syarat pelanggan, nyedhiyakake desain produksi, produksi lan layanan teknis, pangembangan cetakan, lan pangolahan kanggo nawakake layanan siji-mandeg.
wektu pangiriman:7-30 dina
Packing:EPE busa/kertas tahan karat/stretch film/kantong plastik + karton
MOQ:Bisa nego

Kaluwihan produk

Kita bisa ngasilake lan ngolah bagean stamping miturut syarat bahan, spesifikasi, bentuk, permukaan, kemasan (lan liya-liyane).
Mangkene kaluwihan kita:
1. Sawetara taun pengalaman ing prodhuksi lan Processing stamping part
2. Fasilitas: akeh macem-macem mesin, kayata mesin stamping, mesin stamping otomatis, mesin pukulan, mesin press hidrolik minyak, mesin bending, mesin las, mesin bubut meter lan liya-liyane
3. Bahan: Baja karbon, baja tahan karat, tembaga, kuningan, aluminium lan liya-liyane
4. Kita ngasilake lan ngolah produk kanthi kualitas dhuwur.Kita nyoba sing paling apik kanggo nyedhiyakake produk sing dibutuhake.Muga-muga bisa nggawe hubungan bisnis sing apik karo sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita