Rega Moderate CNC Lathe / CNC Turning Center / Tooling Parts CNC Machining Parts

Katrangan singkat:

ukuran:Kustomisasi, OEM

Toerance:± 0,01 mm

Bahan:Stainless steel, Baja Karbon, Kuningan, Perunggu, Besi, Aluminium.


Detail Produk

Tag produk

Perawatan lumahing:Perawatan panas, polishing, lapisan PVD / CVD, Galvanized, Electroplating, uyuh lan lukisan lan handings kimia liyane.
Peralatan pangolahan:Pusat mesin CNC, mesin bubut CNC, mesin grinding, mesin bubut otomatis, mesin bubut konvensional, mesin panggilingan, mesin bor, EDM, mesin pemotong kawat, lan mesin bending CNC
Cara pangolahan:Mesin CNC, Turning, Milling, drilling, grinding, broaching, welding lan perakitan.
Aplikasi:Mobil, medis, pembawa, kapal, excavator, mesin Otomasi, piranti medis, mesin industri, mobil, lan piranti listrik dll.
Format gambar:PRO / E, CAD, Karya padat, IGS, UG, CAM, CAE
Layanan:Miturut syarat pelanggan, nyedhiyakake desain produksi, produksi lan layanan teknis, pangembangan cetakan, lan pangolahan kanggo nawakake layanan siji-mandeg.
wektu pangiriman:7-30 dina
Packing:EPE busa/kertas tahan karat/stretch film/kantong plastik + karton
MOQ:Bisa nego

FAQ

1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka pabrik sing wis khusus ing mesin cnc & manufaktur otomatis luwih saka 10 taun.
2. Ing endi pabrik sampeyan lan kepiye carane bisa ngunjungi?
A: Pabrik kita dumunung ing kutha Shanghai lan sampeyan bisa entuk informasi sing luwih rinci kanthi browsing situs web kita.
3. Suwene aku bisa njaluk sawetara conto kanggo mriksa lan apa bab rega?
A: Biasane conto bakal rampung ing 1-2 dina (bagean mesin otomatis) utawa 3-5 dina (bagean mesin cnc).
Biaya sampel gumantung ing kabeh informasi (ukuran, materi, finish, etc.).
Kita bakal ngasilake biaya sampel yen jumlah pesenan sampeyan apik.
4. Kepiye garansi kontrol kualitas produk?
A: Kita nyekel kontrol kualitas tightend saka wiwitan nganti pungkasan lan ngarahake 100% bebas kesalahan.
5. Carane njaluk kutipan akurat?
Gambar, foto, ukuran rinci utawa conto produk.
Bahan produk.
Jumlah tuku biasa.
Kutipan sajrone 1~6 jam


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita