Saka sudut pandang manufaktur, faktor utama sing mengaruhi pangolahan komponen cetakan presisi yaiku ing ngisor iki.

lumahing.komponen cetakan presisi saka lumahing njaba Processing luwih gampang saka lumahing internal, lumahing aturan luwih gampang kanggo Processing saka lumahing ora duwe aturan baku, bolongan Processing luwih gampang saka papan mati.

Precision.Sing luwih dhuwur akurasi bagean cetakan presisi, luwih angel digawe.Akurasi posisi relatif gumantung ing peralatan, pangukuran, ndandani tliti Manufaktur jamur lan mbentuk bagéan saka njamin.Bagéan liya saka akurasi posisi bisa dijamin kanthi cara sing padha, lan bisa nyuda biaya.

Kekasaran lumahing.Bagian cetakan presisi kekasaran permukaan ing cetakan penting banget, wektu manufaktur luwih akeh.Nambah dekorasi lumahing bound kanggo nambah proses Manufaktur, nanging kadhangkala bisa nyuda syarat roughness lumahing.

Jumlah bolongan lan rongga.Precision jamur komponen bolongan lan growong saka Tambah ing nomer, ora mangu kanggo syarat sing luwih dhuwur kanggo jamur Manufaktur pabrik lan posisi (utamané posisi relatif saka syarat, nambah kerumitan lan kangelan ing Pabrik jamur.

perawatan panas.Perawatan panas bagean cetakan presisi ora mung kudu nyukupi syarat pangguna kanggo urip jamur, nanging uga mengaruhi efisiensi proses produksi.

Pangowahan alat otomatis lan setelan alat otomatis kanggo majalah alat pusat mesin CNC presisi:

Precision CNC mesin kanggo ngrampungake macem-macem pangolahan ing negara otomatis saka peralatan CNC, utamané kanggo sawetara operasi produksi massal tetep.Nanging kanggo industri jamur lan unit produksi kumpulan cilik, ora tansah pindhah menyang pusat mesin, akeh manufaktur tuku pusat mesin nalika CNC panggilingan kanggo nggunakake.

Gampang banget nggunakake majalah alat kanggo biaya sistem CNC, nanging majalah spindle lan alat, kompresor udara lan macem-macem gagang alat bakal nambah biaya, lan pamrograman lan pangaturan majalah alat uga kudu mbuwang sing cocog. wektu.Mulane, kurang saka siji utawa rong atus workpieces saka macem-macem padha, pusat mesin ngirim ora digunakake minangka adoh sabisa, kang biaya dhuwur lan efficiency kurang.

Sistem setelan alat otomatis bisa digunakake kanggo mesin CNC presisi.Alat kasebut dimuat sepisan lan siji tombol digunakake.Alat mesin bisa kanthi otomatis nyetel alat lan proses langsung.Kesalahan ana ing 0,001 ~ 0,0003 mm, sing ora luwih alon tinimbang wektu pangowahan otomatis.Yen minangka pusat mesin, efisiensi alat mesin tanpa piranti setelan alat otomatis luwih dhuwur tinimbang alat mesin tanpa majalah alat nanging kanthi piranti setelan alat otomatis.

Kanggo industri manufaktur domestik, utamane kanggo perusahaan manufaktur cetakan, umume produksi potongan tunggal, lan sumber tenaga kerja cukup.Mulane, kanggo ngolah bagean industri batch cilik, kita kudu nimbang kanthi lengkap babagan panggunaan dana, lan ora nggunakake peralatan pusat mesin.Apa maneh, isih akeh masalah ing majalah alat produsen domestik.


Wektu kirim: Dec-14-2021