Perkembangan lan tren industri cetakan

Produksi industri kanggo ngecor injeksi, jotosan ngecor, extrusion, die casting utawa forging ngecor, smelting, cara stamping produk saka macem-macem cetakan lan pribadi needed kanggo jamur telpon, karo pangembangan industri, aviation, hardware, otomotif, Perkakas ngarep, medical, artikel kanggo nggunakake saben dina, kayata produksi Manufaktur ora bisa dipisahake saka jamur.

Spare parts Die deleng jeneng umum bagean logam digunakake kanggo stamping die, jamur plastik utawa FA automation equipment.Mould parts digunakake digunakake ing macem-macem jinis jamur plastik, stamping die, mobil, listrik lan aviation.

Miturut industri jamur, dipérang dadi bagéan standar lan non-standar:

Mold bagean standar.

Standar nasional, standar MISUMI / O Jepang, standar DME / O, standar CUMSA / O Spanyol, standar HASCO / O Jerman, standar FIBRO Jerman, lsp.

Bagéan standar saka jamur iku standar, kang wis standarisasi tanpa khusus lan populer.Standard bagean uga bisa nggoleki bagean jamur plastik lan logam stamping aksesoris mati lan bagean mesin otomatis.

Bagean cetakan plastik kira-kira: tip pucuk bagean tunggal, tip pucuk dobel, tip pucuk dobel, tip datar, tip datar, kolom posisi, lengan panduan, cetakan plastik lurus, stele, lengan panduan, cetakan plastik lurus, set set, kolom posisi, apparatus bantu persegi, panuntun klompok blok stereotaxic piranti tambahan, A, B, tipe C tutuk ngisi, jinis ring tetep A, B, piranti switch mekanik standar, piranti tambahan kothak cilik, shuikou sprue bushing khusus, gerbang sprue khusus standar bushing, tanggal jamur nuduhake piranti, resin ngalih piranti, banyu mandeg ngalih, jamur plastik karo tip rampung, timbal, tong minyak, cilik C, brace rod tip, narik pin, jamur plastik guide pin, rod, pin, spring, thimble, ejector , sampah lsp.

Bagian mesin otomatisasi kira-kira: bantalan poros panuntun, cincin penahan, bantalan linier, poros panuntun bola, bushing bebas minyak, robot sumbu tunggal, drive, guide linear, rel geser linier, rantai perlindungan kabel, sekrup bal, komponen bantalan, sekrup trapezoid, sekrup geser, poros, bantalan, bantalan, pin engsel pin cantilever, proteksi kanthi langkah, sekrup, kopling poros, motor, setir sabuk sinkron, idler, sabuk toothed sinkron, bushing tombol gratis, sabuk datar, sabuk bunder, katrol, roda idler, roller, bagean transmisi, pindah, sprocket, chain, conveyor, pin posisi, perlengkapan karo bushing, bagean posisi, geser, lensa, illuminator LED, mriksa kursi, sensor, ngalih, probe lan pilar pilar, bantalan, clamp,?mriksa perlengkapan

Hardware die parts kira-kira: H straight blade forming punch, type A secondary punch, punch, type B, type K sprout punch punch, type A lash punch, punch, concave die, bushing, high speed steel round bar, utrasmall particle tungsten steel round bar, wêdakakêna dhuwur kacepetan baja babak bar, ngangkat pin, pin, meneng, posisi pin kanggo mungkasi (pin tetep), kayata lengen klambi, guide pin, guide lengan, tliti krom dilapisi guide pilar, presisi kelas tembaga titanium alloy guide grumbulan , grumbulan guide lubricating dhewe, komponen pilar guide utama, basis jamur karo komponen pin guide ngusapake, basis jamur karo komponen pin guide werni, bisa disassembled werni guide komponen pin, guide pin komponen, werni baja pesawat (kandang), guide independen kolom, heksagonal ngawut-awut, kayata ngawut-awut, etc.
Mold bagean non-standar

Bagean cetakan sing ora standar umume spesifikasi lan wujud, lan bagean sing ora standar diarani bagean non-standar. Umume, bagean cetakan sing ora standar yaiku gambar lan syarat sing diwenehake dening supplier kanggo diproses. .Lan bagean cetakan kanggo presisi dhuwur lan syarat kualitas dhuwur ing aksesoris hardware, kabeh bagean cetakan saka syarat peralatan industri lan teknis dhuwur banget, presisi cetakan presisi non-standar nganti toleransi 0,001 MM. Kaya: cetakan injeksi karet lan produk bagean kontak ing umum bagean standar, sadurunge gadhah jamur utama, jamur, sawise insert.Uga bisa ngandika sing saliyane kanggo meneng, nozzle banyu, plunger, apron, spring, lan liyane saka jamur meh bagean standar.

NITONI, Minangka bagean Mold Precision China, Pin inti, Pin Ejector, Pukulan Mould, Parts Mould, Komponen Mould, Part Precision Non-standar, bagean cetakan plastik, bagean cetakan die, pabrikan lan supplier, Saiki, Produk aksesoris cetakan utamané dipérang dadi bagéan jamur Non-standar, bagean jamur plastik, Pencet bagean cetakan mati, Die Springs, welcome kanggo ngerti kustomisasi.


Wektu kirim: Dec-14-2021