Pabrik OEM Kustom Precision Steel Forging Cars Auto Parts/Machining Parts

Katrangan singkat:

15 taun pengalaman produksi

Bisa mbantu pelanggan ngrancang cetakan lan menehi saran regane kanggo nyuda biaya kanggo pelanggan

Sertifikat ISO9001-2008

OEM & ODM loro ditampa.

Dokumen PPAP kasedhiya yen perlu.


Detail Produk

Tag produk

Bahan:Paduan aluminium, Baja Karbon/Stinless steel, Kuningan, seng ... etc
Perawatan lumahing:Sand blasting, Powder coating, Lukisan, Anodizing, Polishing, Elektroforesis, Anodisasi
Toleransi:Minangka gambar
Standar:ASTM, ASME, DIN, JIS, ISO, BS, API, EN, GB
Mesin:Nguripake, nglereni, panggilingan, grinding lan pengeboran.
Kontrol kualitas:Pesenan conto: Nyedhiyakake gambar, video, laporan materi / ukuran sing rinci sadurunge dikirim;Pesenan akeh: Minangka conto sadurunge dikirim utawa minangka syarat liyane saka pelanggan.
OEM/ODM sawetara bagean:Parts Auto, bagean elektronik, bagean Furnitur, Perkakas ngarep lan keperluan industri liyane
Packing:Kothak karton banjur ing palet peti kayu utawa miturut panyuwunan kita.

Kaluwihan

1. ODM & OEM miturut gambar, spesifikasi utawa conto.
2. Jumlah cilik karo item campuran uga kasedhiya.
3. Presisi dhuwur, teknologi anyar, Rega Kompetitif kanggo Casting lan mesin.
4. mesin casting majeng kasedhiya.
5. Kabeh jinis fasilitas, mesin CNC, ngowahi, panggilingan, nutul, pengeboran, polishing, punching etc.
6. Rega sing Kompetitif, Layanan Apik, lan Wektu Lead sing Apik.

FAQ

Q1: Apa aku bisa duwe produk khusus dhewe?
A: Ya, syarat khusus kanggo warna, ukuran, tandha, lsp.
Q2: Apa aku bisa duwe Logo dhewe ing produk?
A: Ya, kita bisa nyithak logo sampeyan dhewe ing produk, antes de production, sampeyan
bisa ngomong kita syarat logo.
Q3: Apa sampeyan bisa ngasilake produk miturut gambarku dhewe?
A: Ya, kita bisa ngasilake produk miturut gambar sampeyan.
Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?iku gratis utawa ekstra?
A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.
Q5: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Kanggo pembayaran, kita bisa ngrembug miturut operasi tartamtu saka pesenan.
Q6: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé iku 5-10 dina yen barang ing Simpenan.utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.
Q7: Apa sertifikat sampeyan duwe?
A: Kita duwe sertifikat ISO9001, UL, FM, CE lan WRAS.
Q8: Aku bisa njaluk kanggo ngganti wangun packing lan transportasi?
A: Mesthi, kita bisa ngemas lan ngeterake miturut syarat pelanggan.
Q9: Aku bisa njaluk advance kiriman?
A: Ya, yen sampeyan perlu advance kiriman, please informed us in advance,
kita bakal ngatur kiriman miturut syarat sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita