OEM ODM Custom Anodized 6061 Aluminium Tembaga Alloy CNC Lathe Nguripake Parts

Katrangan singkat:

ukuran:Kustomisasi, OEM

Toerance:± 0,01 mm

Bahan:Stainless steel, Baja Karbon, Kuningan, Perunggu, Besi, Aluminium.


Detail Produk

Tag produk

Perawatan lumahing:Perawatan panas, polishing, lapisan PVD / CVD, Galvanized, Electroplating, uyuh lan lukisan lan handings kimia liyane.
Peralatan pangolahan:Pusat mesin CNC, mesin bubut CNC, mesin grinding, mesin bubut otomatis, mesin bubut konvensional, mesin panggilingan, mesin bor, EDM, mesin pemotong kawat, lan mesin bending CNC
Cara pangolahan:Mesin CNC, Turning, Milling, drilling, grinding, broaching, welding lan perakitan.
Aplikasi:Mobil, medis, pembawa, kapal, excavator, mesin Otomasi, piranti medis, mesin industri, mobil, lan piranti listrik dll.
Format gambar:PRO / E, CAD, Karya padat, IGS, UG, CAM, CAE
Layanan:Miturut syarat pelanggan, nyedhiyakake desain produksi, produksi lan layanan teknis, pangembangan cetakan, lan pangolahan kanggo nawakake layanan siji-mandeg.
wektu pangiriman:7-30 dina
Packing:EPE busa/kertas tahan karat/stretch film/kantong plastik + karton
MOQ:Bisa nego

FAQ

Q1: Apa jinis informasi sing sampeyan butuhake kanggo kutipan?
VMT: Sampeyan bisa nyedhiyakake gambar 2D / 3D utawa ngirim sampel menyang pabrik kita, banjur kita bisa nggawe miturut sampel sampeyan.
Q2: Apa kita bisa mlebu NDA?
VMT: Mesthi.Kita ora nate mbukak informasi pelanggan menyang wong liya.
Q3: Apa sampeyan nyedhiyakake sampel?
VMT: Ya, kita bisa menehi conto sadurunge pesenan massal.
Q4: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?
VMT: Kita duwe departemen QC profesional kanggo njamin kualitas.
Q5: wektu Delivery?
VMT: Yen ing Simpenan: watara 3 dina sawise pembayaran.Produksi massal: watara 20 ~ 25 dina sawise nampa simpenan (wektu pangiriman Akurat
gumantung ing item lan jumlah tartamtu)
Q6: Kepiye babagan transportasi?
VMT: Sampeyan bisa milih mode transportasi sing dikarepake, pangiriman segara, pangiriman udara utawa ekspres lawang menyang lawang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita