OEM Precision Metal Stamping Part, Metal Stamped Part

Katrangan singkat:

ukuran:Kustomisasi, OEM

Toleransi:± 0,005mm-± 0,1mm

Kekasaran:Ra0.08-Ra3.2

Bahan:Stainless steel, Kuningan, Aluminium, Baja Karbon, Seng, dll.


Detail Produk

Tag produk

Cara pangolahan:CNC ngowahi, CNC milling, stamping, pengeboran, grinding etd.
Perawatan panas:Thermal Refining, Normalizing, Quenching etc.
Perawatan lumahing:Polishing, lapisan PVD / CVD, Galvanis, Electroplating, uyuh, perawatan Anodize, sandblasting, lukisan lan handings kimia liyane
Aplikasi:Mobil, medis, pembawa, kapal, excavator, mesin Otomasi, piranti medis, mesin industri, mobil, lan piranti listrik dll.
Format gambar:PRO/E, CAD, Solid works, IGS, UG, CAM, CAE, PDF.
Layanan:Miturut syarat pelanggan, nyedhiyakake desain produksi, produksi lan layanan teknis, pangembangan cetakan, lan pangolahan kanggo nawakake layanan siji-mandeg.
wektu pangiriman:7-30 dina
Packing:EPE busa/kertas tahan karat/stretch film/kantong plastik + karton
MOQ:Bisa nego

Kintunan

1) Miturut kurir, kaya DHL, TNT, Fedex, etc, biasane 5-7 dina kanggo teka.
2) Urutan sampel: 30% simpenan pisanan, lan imbangan kudu dibayar sadurunge pangiriman.
3) Produksi massal: 30% simpenan pisanan, lan imbangan 70% kudu dibayar sadurunge pangiriman.

Kaluwihan

1. Fleksibilitas: pesenan cilik bisa ditampa kanggo pangiriman cepet;
2. Kualitas dhuwur amarga kontrol tangan pertama ing pabrik;
3. Rega kompetitif langsung saka pabrik omah;
4. Tanggepan Cepet lan tumindak kanthi cepet sajrone 24 jam.
Kita ngarep-arep bisa nggawe hubungan bisnis sing dawa lan ramah karo sampeyan.Yen sampeyan duwe kapentingan ing produk kita, aja ragu-ragu hubungi kita!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita