bagean Swiss-jinis Lathe otomatis

Katrangan singkat:

ukuran:Kustomisasi, OEM

Toerance:± 0,01 mm

Bahan:Stainless steel, Baja Karbon, Kuningan, Perunggu, Besi, Aluminium.


Detail Produk

Tag produk

Perawatan lumahing:Perawatan panas, polishing, lapisan PVD / CVD, Galvanized, Electroplating, uyuh lan lukisan lan handings kimia liyane.
Peralatan pangolahan:Pusat mesin CNC, mesin bubut CNC, mesin grinding, mesin bubut otomatis, mesin bubut konvensional, mesin panggilingan, mesin bor, EDM, mesin pemotong kawat, lan mesin bending CNC
Cara pangolahan:Mesin CNC, Turning, Milling, drilling, grinding, broaching, welding lan perakitan.
Aplikasi:Mobil, medis, pembawa, kapal, excavator, mesin Otomasi, piranti medis, mesin industri, mobil, lan piranti listrik dll.
Format gambar:PRO / E, CAD, Karya padat, IGS, UG, CAM, CAE
Layanan:Miturut syarat pelanggan, nyedhiyakake desain produksi, produksi lan layanan teknis, pangembangan cetakan, lan pangolahan kanggo nawakake layanan siji-mandeg.
wektu pangiriman:7-30 dina
Packing:EPE busa/kertas tahan karat/stretch film/kantong plastik + karton
MOQ:Bisa nego

Aplikasi saka CNC Machining

4 bagean aluminium sumbu |hub kursi rodha |bagean motor |tutup lampu mimpin |radiator |piranti rusak |
ngisor wesi listrik |pan |hub |aluminium alloy krenjang |wadhah lampu |aksesoris motor |.
aksesoris motor |bagean mobil |sambungan |lênggah ngandhap |sikil meja |kaki kursi |
kothak alloy aluminium |tutup wesi aluminium |pasugatan aluminium alloy |fitting pager | gagang paduan aluminium|


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita